Beti Beauty

TRETMANI ZA TIJELO I MRŠAVLJENJE

Image

MADEROTERAPIJA

Terapija drvetom se zasniva na korištenju anatomski izrađenim elementima od drveta što terapiju čini 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži.Također se razbija uporan celulit,eliminiraju se toksini,sagorijeva se masnoća,reducira se obujam tijela i zateže se koža.Tretman traje 60 minuta i tretiraju se trbuh,noge i guza.

VACUSLIM

Najnoviji tretman na tržištu za drenažu,oblikovanje tijela te odstranjivanju celulita.Profi tretman kojim postižemo trenutno vidljivo smanjenje opsega tijela.Koža izgleda čvrsto i zategnuto,odstranjuje se višak vode i započinje proces razgradnje masnoće i celulita.Može se primjenjivati kao samostalan tretman ili za postizanje još boljih rezultata u kombinaciji sa LPG tretmanima i li maderoterapijom.Svaki tretman sadrži i anticelulitnu masažu.
Image

OXIFAT

Djelotvorna metoda u otklanjanju lokalnih masnih naslaga i učvršćenju mišića.Radi na principu elektrostimulacije i infracrvenim svjetlosnih elektroda koje dubinski zagrijavaju tkivo na 40 stupnjeva i zajedno sa strujom potiču lipolitičke procese u masnoj stanici a time uklanjaju i celulit. Tretman traje 50 minuta.

LIMFNA DRENAŽA APARATIVNA

Aparat za presso terapiju je dizajniran za limfnu drenažu.Tretman je ugodan i bezbolan.Pospješuje izbacivanje viška vode iz organizma kroz limfne čvorove,pospješuje mršavljenje i uklanjanje celulita te je za cirkulaciju i unutarnji metabolizam.Preporuča se nakon operativnih zahvata,kod oticanja nogu,za anticelulitne tretmane i tretmane za mršavljenje.Tretman traje 45 minuta.

TERMODEKA TRETMAN

Tretman za detox i mršavljenje u termodeci.Znojenjem se izlučuju toksini i sav otpad iz organizma,te na taj način dolazi do skidanja kilograma,njege kože,detoksikacije uklanjanja celulita,a tonus kože se poboljšava.Zagrijavanje stimulira mirocirkulaciju i izlučivanje šttnih tvari.Tretman traje 45 minuta.

PILING TIJELA

Uklanjanje odumrlih stanica kože tijela,nježna i nahranjena koža rezultat je tretmana tijela pilingom.Potiče cirkulaciju i prirodan sjaj kože.

CJENIK

  • Spraytan35 €
  • Piling tijela20 €
  • Termodeka25 €
  • 10 termodeka150 €
  • Limfna drenaza aparativna20 €
  • 45 min
  • 10 Limfna drenaža aparativna130 €
  • TESLA tretman70 €
  • 10 TESLA tretmana550 €